Opgeslagen sjabloonschema’s kunt u ook weer verwijderen als u wilt, met uitzondering van de standaardschema’s. Dat zijn schema 1- Leverancier en schema 2 – klant. Mogelijk heeft u deze een andere benaming gegeven. U kunt ze herkennen doordat de knop Dossierschema verwijderen ontoegankelijk is. Belangrijk: wanneer u een schema verwijdert en er zijn relaties aan gekoppeld, dan zal de applicatie deze relaties aan een van de twee standaardschema’s koppelen. Dat wil zeggen: klanten worden gekoppeld aan het oorspronkelijke Schema 2, alle andere relatietypen aan het oorspronkelijke Schema 1. Wilt u niet dat dit gebeurt, zorg er dan voor, dat u de betreffende relaties eerst aan een ander schema koppelt vóórdat u het schema verwijdert!
Let op: vóór het verwijderen wordt u eenmalig (per sessie) gevraagd om het ‘Admin’-wachtwoord in te voeren.
Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om uw ervaring op onze website te verbeteren.