Terug naar hoofdinhoud

Werkstroom afkeuren, stoppen en herstarten

Werkstroom afkeuren als gebruiker:

  1. Open de werkstroom met de link uit de e-mail of via WERKSTROMEN in het menu en kies de actieve werkstroom.
  2. Indien niet akkoord met de gestelde eisen van de taak, klik op AFKEUREN.
  3. De gebruiker en werkstroom eigenaar ontvangen een e-mail dat de taak is afgekeurd.
  4. In het overzicht WERKSTROMEN is de taak terug te vinden onder de afgekeurde werkstromen.

Werkstroom stoppen als werkstroombeheerder:

  1. Ga naar BEHEER en klik op WERKSTROOMBEHEER.
  2. Open een actieve werkstroom.
  3. Klik op het icoon met het vierkant om te stoppen of gebruik sneltoetsen ALT-Q.
  4. Bevestig de pop-up met JA.

Werkstroom herstarten als werkstroombeheerder:

  1. Ga naar BEHEER en klik op WERKSTROOMBEHEER.
  2. Open een gestopte werkstroom.
  3. Klik op het icoon met de cirkelende pijl om te herstarten of gebruik sneltoetsen ALT-S.
  1. Kies per taak een nieuwe eigenaar, dit kan ook dezelfde eigenaar zijn als voorheen. Na het herstarten verschijnt achter iedere taak een pen icoon om de taak afzonderlijk te bewerken.
  2. De taak eigenaar zal een nieuwe e-mail ontvangen om de taak goed te keuren.

Vragen of ondersteuning nodig?

Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen:

Een gebruiker is langdurig ziek, kan ik de werkstroom overdragen?

De werkstroombeheerder kan een andere gebruiker toewijzen en ervoor kiezen om de werkstroom helemaal te stoppen en herstarten.