Terug naar hoofdinhoud

Archiveren

Accounts zijn voorzien van een logboek. Om deze loggegevens  te behouden is het niet mogelijk een account volledig te verwijderen. Wel kan een account gearchiveerd worden. Gearchiveerde accounts kunnen met het filter opgevraagd worden. Ze worden dan getoond met een rood archief icoon voor het accountnummer.

Account archiveren

  1. Ga naar ACCOUNTS in het hoofdmenu.
  2. Klik op een account.
  3. De relatiekaart opent. Klik rechtsboven in het submenu van de relatiekaart op het icoon configureren of gebruik sneltoets ALT+W.
  4. Klik in het submenu van de gedetailleerde relatiekaart op het ‘archief icoon’ Bewerken sneltoets ALT+A.
  5. Er verschijnt een melding om het account te archiveren.
  1. Klik op ARCHIVEREN.
  2. Bevestig de extra melding met OK.

Gearchiveerd account opnieuw activeren

  1. Ga naar ACCOUNTS in het hoofdmenu.
  2. Open het filter in vink gearchiveerd aan.
  3. Klik op toepassen.
  4. Open het gearchiveerde account, te herkennen aan het rode archief icoon.
  5. Klik op het icoon met het tandwiel om te configureren of gebruik sneltoets ALT+W.
  6. Klik vervolgens op het rode icoon met de archiefmap, ALT+A.
  7. Bevestig de melding Account deactiveren met OK.

Vragen of ondersteuning nodig?

Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen:

KAN EEN GEARCHIVEERD ACCOUNT OPNIEUW GEACTIVEERD WORDEN?

Ja, dit is mogelijk klik op configureren en kies voor deactiveren.