Uitnodigen en toegang ontzeggen
Uniek voor PM CRM is de mogelijkheid om relaties toegang te geven tot een accountkaart. Zo kunnen documenten, afspraken, taken en gegevens direct gedeeld worden. Eerst moet een relatie worden aangemaakt op basis van een e-mailadres. Vervolgens kan de relatie na synchronisatie gekoppeld worden. Vul optioneel de accountkaart in, nog voordat de relatie de uitnodiging heeft geaccepteerd. Wordt het account niet meer gebruikt, ontzeg gerust de toegang.
Relatie toevoegen aan account
- Maak eerst een gebruiker aan met het e-mailadres van de relatie. Volg hiervoor de instructie Gebruikers uitnodigen. Zet de toegang tot PM CRM aan.
- Ga naar ACCOUNTS in het hoofdmenu.
- Kies een account waar de relatie aan toegevoegd moet worden.
- De relatiekaart opent. Klik rechtsboven in het submenu van de relatiekaart op het icoon configureren of gebruik sneltoets ALT+W.
- Klik in het submenu van de gedetailleerde relatiekaart op het icoon Accounttoegang sneltoets ALT+R.
- Zoek de gebruiker of rol op, bepaal wat de gebruikersrechten zijn, lezen of schrijven. Met schijfrechten kunnen er aanpassingen gedaan kunnen op de relatiekaart.
- Klik op TOEVOEGEN.
- De gebruiker verschijnt nu in het onderste tabblad TOEGANG.
Met rollen kan een groep gebruikers tegelijk toegang krijgen tot een account. Voeg bijvoorbeeld de rol interne gebruikers toe en alle medewerkers in deze rol hebben dezelfde rechten.
Relatie de toegang ontzeggen
- Ga in het hoofdmenu naar ACCOUNTS.
- Kies een account.
- De relatiekaart opent. Klik rechtsboven in het submenu van de relatiekaart op het icoon configureren of gebruik sneltoets ALT+W.
- Klik in het submenu van de gedetailleerde relatiekaart op het icoon Accounttoegang sneltoets ALT+R.
- Zoek de gebruiker of rol op in het tabblad TOEGANG.
- Klik op het icoon voor verwijderen met de afvalbak.
- Bevestig de melding ‘Weet u zeker dat u de gebruiker wilt verwijderen’ met OK.
Vragen of ondersteuning nodig?
Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
Veelgestelde vragen:
Nee, voordat een gebruiker verwijderd wordt moet deze actie bevestigd worden. Deze actie wordt geregistreerd in het logboek. Een gebruiker kan daarna opnieuw toegevoegd worden.
Ja, een accounteigenaar kan altijd wijzigen of een gebruiker lees- of schrijfrechten heeft. Voordat deze wijziging actief is moet de gebruiker eerst uitloggen en opnieuw inloggen.