Terug naar hoofdinhoud

Uitschakelen

Het uitschakelen van contactpersonen is noodzakelijk om vervuiling van CRM te voorkomen. Schakel een contactpersoon uit of registreer iemand als overleden.

Contactpersoon uitschakelen

  1. Klik in het hoofdmenu op Accounts
  2. Kies een Account en klik erop.
  3. Klik in de relatiekaart bij een contactpersoon op het 'pen icoon'.
  4. Onderaan de gegevens staat de mogelijk om UITGESCHAKELD aan te vinken.
  5. Kies voor OPSLAAN.
  6. Het icoon van de contactpersoon is nu rood gekleurd.

 Contactpersoon registreren als overleden

  1. Klik in het hoofdmenu op Accounts
  2. Kies een Account en klik erop.
  3. Klik rechtsonder in de relatiekaart op het 'pen icoon'.
  4. Vul de datum van overlijden in en klik op OPSLAAN.
  5. Vink DEFAULT uit indien aangevinkt.
  6. Het icoon van de contactpersoon is nu aangepast en de contactpersoon wordt niet automatisch getoond.

Vragen of ondersteuning nodig?

Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen:

KAN IK EEN CONTACTPERSOON TIJDELIJK UITSCHAKELEN?
Ja dat kan, uitgeschakelde contactpersonen blijven bestaan maar worden niet direct getoond in overzichten. Ze kunnen gedeactiveerd worden.