Synchroniseren gebruikers
Voordat een gebruiker zich heeft aangemeld bij het portaal, kan deze geactiveerd worden in het dossier. Zo kan de dossiereigenaar alvast verder met het inrichten van het dossier en het toekennen van gebruikers. De dossiereigenaar kan ook alvast een werkstroom starten met taken voor de gebruiker.
Gebruikers synchroniseren:
- Ga in het menu via BEHEER naar GEBRUIKERS.
- Klik rechtsboven op het icoon met de ‘i’.
- Klik op SYNCHRONISEREN.
Vragen of ondersteuning nodig?
Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
Veelgestelde vragen:
Dan heeft de gebruiker weliswaar de uitnodiging geaccepteerd, maar nog niet een keer ingelogd of de authenticator gebruikt.
Maak een gebruiker zichtbaar door in het dossier te klikken onder ‘Gebruikers’ op de <i> en klik op synchroniseer.Hier staat het antwoord
Ook voordat een gebruiker zich heeft aangemeld bij het portaal, kan deze geactiveerd worden in het dossier.
Ga dan naar: Beheer/Gebruikers en klik op <i> rechtsboven en kies voor <synchroniseren>.