Dossiers delen
De dossiereigenaar kan als enige toegang verlenen tot een dossier aan gebruikers. Bij het toevoegen van een gebruiker worden de lees- en/of bewerkrechten toegekend. Deze rechten kunnen altijd worden aangepast. De gebruiker kan indien gewenst ook uit het dossier worden verwijderd of op non-actief gezet worden via DOSSIERTOEGANG INSTELLEN.
-
Permissie Lezen
De gebruiker mag dossiers inzien.
-
Permissie Bewerken
De gebruiker mag dossiers inzien, documenten downloaden en uploaden.
Dossiertoegang verlenen:
- Ga in het menu via BEHEER naar DOSSIERBEHEER.
- Klik op een dossier.
- Klik in de tabel DOSSIERTOEGANG rechtsonder op het icoon van de gebruiker met het schild ‘Configureren’ of gebruik de sneltoetsen ALT-R.
- Kies een gebruiker of rol uit het dropdownmenu of typ een naam om te zoeken.
- Kies of de gebruiker de rechten ‘Lezen’ of ‘Bewerken’ krijgt.
- Klik daarna op TOEVOEGEN.
Vragen of ondersteuning nodig?
Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
Veelgestelde vragen:
Dan heeft de gebruiker weliswaar de uitnodiging geaccepteerd, maar nog niet een keer ingelogd of de authenticator gebruikt;
Maak een gebruiker zichtbaar door in het dossier te klikken onder ‘Gebruikers’ op de <i> en klik op synchroniseer.
Ook voordat een gebruiker zich heeft aangemeld bij het portaal, kan deze geactiveerd worden in het dossier.
Ga dan naar: Beheer/Gebruikers en klik op <i> rechtsboven en kies voor <synchroniseren>.