Skip to main content

Release voorjaar 2024

Gepubliceerd op 26 maart 2024

What's new

  • Facturatie - Mollie betaallink in e-mail template beschikbaar om direct de factuur te kunnen betalen.
  • Facturenexport – bij de factuurexport naar Twinfield konden in sommige gevallen afrondingsverschillen voorkomen. Dit is opgelost.
  • Audit Plan – in AP zijn drie nieuwe controleformulieren opgenomen: ‘Checklist nieuwe cliënt Wwft’, ‘Checklist cliëntonderzoek Wwft’ en ‘Checklist bedrijfsverkenning Wwft’. Deze combinatie van formulieren biedt een complete audit t.b.v. de acceptatie van een nieuwe cliënt voor accountancy- en administratiekantoren.
  • Audit Plan – de keuzelijst ‘Controleformulieren’ is overzichtelijker ingedeeld in categorieën.
  • In File zijn een aantal kleinere bugs opgelost die betrekking hadden op de registratie van bestanden en de verversing van het dossier.
  • In DocMaker werd in combinatie met de nieuwste versies van Office365 bij het creëren van een email de oorspronkelijke opmaak niet overgenomen. Dit is verholpen.
  • DocMaker/Relatiekaart – in de titelatuurkeuze is de ouderwetse titel ‘vrouwe’ vervangen door ‘mevrouw’.
  • Voortgang – De mogelijkheid is opgenomen om de voortgangsjaren van meerdere klanten tegelijk te verwijderen.

    Er was een bug opgetreden bij het importeren van een saldibalans met de SnelStart koppeling in Balance Base. Deze bug is inmiddels opgelost.

RELEASE NOTES: PM Report en SBR rapportage module

In beide applicaties wordt nu ondersteuning geboden voor de Nederlandse SBR taxonomie versie 18 (NT18) voor de bedrijfsklassen Micro en Klein. NT18 is vanaf 2024 de standaard voor verslagjaar 2023 en verder.

Stuur een Mollie betaallink mee met uw factuur!

In de module PM Invoice, kunt u nu een betaallink meesturen met een factuur, zodat uw klant direct met Ideal kan betalen. Volg de instructies uit onderstaande video en neem de tag [=Factuur_Betaallink] op in uw e-mail template.

Hoe werkt het?
Als eerste moet u een Mollie account hebben en een geldige licentie voor PM Invoice. Voor dat laatste kunt u contact zoeken met onze klantenservice (kies voor verkoop). Indien u de module Invoice nog niet gebruikt, verzoek dan meteen om een demonstratie. 
Wanneer u een Mollie account en een PM Invoice licentie heeft dan kunt u onderstaande uitlegvideo raadplegen om te zien hoe het werkt en u het kunt instellen. 

Bekijk de volledige instructies en video

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met onze software? Bekijk onze video!

 

Nieuws

Meer Weten?

Wilt meer weten over PM Online, of wilt u een demonstratie op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.