Skip to main content

Laat uw klanten betalen via Ideal

Gepubliceerd op 04 april 2024

Vanaf nu is het mogelijk om in de e-mail waarin de facturen worden verstuurd, een betaallink op te nemen zodat uw klanten met één klik kunnen betalen met Ideal. U heeft hiervoor dan wel een Mollie account nodig.

De voordelen

Door het bieden van een betaallink die in de e-mail wordt verstuurd met uw facturen, hoeft uw klant alleen maar op de link te klikken om in de Ideal-omgeving te komen. 

Hiermee biedt u betaalgemak en dat is prettig voor uw klant. Tegelijkertijd stuurt u aan op het direct betalen van de factuur, wat ervoor kan zorgen dat u betalingen sneller binnen heeft. 

U haakt hiermee ook aan op de trend om zaken direct en online te betalen zodat u kunt voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. 

Bekijk de video!

Instellen in de software

Als eerste moet u een Mollie account hebben en een geldige licentie voor PM Invoice. Voor dat laatste kunt u contact zoeken met onze klantenservice (kies voor verkoop). Indien u de module Invoice nog niet gebruikt, verzoek dan meteen om een demonstratie. Wanneer u een Mollie account en een PM Invoice licentie heeft dan kunt u onderstaande uitlegvideo raadplegen om te zien hoe het werkt en u het kunt instellen.

Meer weten?

Vragen over deze functionaliteit? Neem contact op met onze klantenservice.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met onze software? Bekijk onze video!

 

Nieuws

Meer Weten?

Wilt meer weten over PM Online, of wilt u een demonstratie op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.