Skip to main content

OVER ONS

Pro Management Software is specifiek voor administratiekantoren, accountants en controllers is ontwikkeld. De software helpt deze klantengroep met digitaliseren, standaardiseren en het efficiënter maken van de hele organisatie. Met oplossingen voor practice management, HR, jaarrekeningen, (online) samenwerken en debiteurenbeheer heeft Pro Management een grote schare van trouwe gebruikers die de software op dagelijkse basis gebruiken om professioneel en efficiënt te kunnen werken.

Gemaakt door en voor accountants

De software oplossingen van Pro Management hebben altijd het doel gehad om professionals en kantoren op de meest efficiënte en duurzame manier te laten werken. In 2022 is Pro Management Software overgenomen door SnelStart. De beide bedrijven delen dezelfde visie en bevlogenheid en sinds de overname bouwen zij samen aan de toekomst. Aan die van alle klanten, partners en het bedrijf zelf.

Geschiedenis

Pro Management is opgericht in 1987 door Kees Schaap in Capelle aan den IJssel als accountantskantoor. Het kantoor had een duidelijke focus op efficiëntie en automatisering. In deze tijd was er geen of nauwelijks software beschikbaar. Hierop besloot het bedrijf zelf programmatuur te gaan maken om eigen processen te automatiseren. Zo veranderde het bedrijf in 10 jaar naar een softwarehuis met standaard software voor administratiekantoren, accountants en controllers.

Sinds 2008 ontwikkelt Pro Management naast on premise software ook 100% cloudbased producten. Momenteel zijn DigiRecord (Document Management System) en PM CRM (Customer Relationship Management), verkrijgbaar. SnelStart heeft momenteel de wens om dit uit te breiden met andere oplossingen voor de doelgroep.