Skip to main content

Onze referenties

Judith Pinkster-Ike - Con4All Emmen

Samen met mijn compagnon Gert leidt ik ons mooie administratiekantoor in Emmen. In deze vorm werken wij sinds 2013 samen. We hebben een samenwerking met een aantal andere kantoren onder de naam Con4All.

We gebruiken de software van Pro Management al sinds het begin, of sterker nog, ook in het samenwerkingsverband dat ik hiervoor had gebruikte ik de software al. Ik ben er in 2009 mee in aanraking gekomen. Wij gebruiken PM Record, PM Report, de urenmodule, Balance Base en we gebruiken de software voor het versturen van bepaalde SBR rapportages.

En dit werkt voor ons super handig. Het is fijn om alle gegevens centraal te hebben en het geweldig praktisch dat de software automatisch wordt bijgewerkt op wet- en regelgeving. Als alle gegevens goed staan, is een rapportage super snel gemaakt, zeker voor opvolgende jaren.

We hebben uiteraard ook wel eens gekeken naar andere software, maar er zijn op de markt eigenlijk geen goede alternatieven die alles inéén biedt. Vind maar eens software met zowel een goed CRM systeem, een rapportagetool als een urensysteem. Andere rapportagesystemen zijn bovendien vaak bewerkelijker. Soms duurt het wel wat lang om een rapport te genereren, maar het is dan ook het wachten waard. De opzet van Pro Management Software is eenvoudig. En je kunt er ook zo fijn alles in kwijt over de klant. Voorlopig blijven wij dus werken met Pro Management Software.

Con4All Emmen is een kantoor met bevlogen medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en boekhouding. Het uitgangspunt is om lokaal de klanten met een maatwerk aanpak te helpen en gebruik te kunnen maken van een landelijk netwerk van specialisten en ondersteuning. Een van de speerpunten is de inzet van innovatieve middelen zodat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken.

Voor meer informatie bezoek: www.con4all.nl  

Petra van Kampen - Van Kampen Administraties & Kantoorservice

Ik maak al sinds 2008 gebruik van Pro Management Software. We gebruiken heel wat modules, zoals onder andere PM Record, PM Record HRM, Urenregistratie & facturatie, Digitaal dossier, Audit Plan, Balance Base, PM Report en SBR Manager. Destijds gebruikten we nog het programma Effect dat werkte op Exact voor DOS en Windows. Toen wij Pro Management Software leerden kennen zijn we dat gaan gebruiken. De software is echt een onderdeel geworden van onze werkwijze en we werken er lekker mee. Ook kennen we ondertussen de mensen bij Pro Management goed. Ik zou er niet aan moeten denken om zonder de software te moeten werken, dat zou ons veel te veel tijd kosten.

Van Kampen Administraties en Kantoorservice is een administratie en belastingadvieskantoor wat al sinds 1984 gevestigd is in Boskoop. In deze tijd hebben zij zich bewezen als een kwalitatief goede dienstverlener op het gebied van administratieve, arbeidsrechtelijke en fiscale dienstverlening.

Voor meer informatie bezoek: www.kampen-ak.nl  

Arie Leeuwestein - De Grienden Administratie en belastingkantoor

Ik gebruik de software van Pro Management al zo’n 20 jaar en naar volle tevredenheid. In de beginjaren ben ik ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van de software. Ondertussen gebruik ik heel wat modules en ben ik erg gewend om ermee te werken. De software is compleet en veelzijdig. Zo is de urenregistratie slim gekoppeld aan de facturatie, worden er keurig nette facturen verstuurd in PDF, zijn er koppelingen mogelijk met boekhoudkundige- en fiscale pakketten en is de software ook nog eens behoorlijk flexibel in te richten. Het maken van rapportages en jaarrekeningen gaat vlot en gegevens kunnen zowel worden geïmporteerd als worden geëxporteerd.

De organisatie is ook betrokken en ze hebben daar korte lijntjes. De helpdesk is behulpzaam en er wordt echt naar je geluisterd. Verzoeken met betrekking tot de software worden regelmatig in de software verwerkt. Kortom, ik hoop nog lang met de software te mogen blijven werken.

De Grienden is een administratiekantoor voor het MKB dat helpt om financiële knelpunten op te lossen. De focus is rendementsverbetering maar het kantoor helpt tevens met boekhouding, salarisadministratie en belastingen. En dit allemaal tegen een scherp tarief.

Voor meer informatie bezoek www.degrienden.nl