Skip to main content

OFFERTE AANVRAGEN

Hoeveel tijd kunt u besparen? Welke winst kunt u behalen? En welke investering vergt het om die besparingen en winst mogelijk te maken?
Op al deze vragen krijgt u van ons antwoord wanneer bij ons een offerte aanvraagt.

Tarieven van onze modules

Pro Management Software is opgebouwd uit verschillende modules. Iedere module kent een licentiebedrag en een bedrag dat wordt gerekend voor de implementatie- en configuratietijd. Het is afhankelijk van het aantal modules dat wordt afgenomen en van uw situatie hoeveel tijd dat precies kost.

Hoeveel dit precies is, bereken we graag voor u. U ontvangt dan meteen een gedegen advies over hoe u het meest uit onze software kunt halen.

Licenties, hoe werkt het?

Licenties worden afgenomen per module in een abonnementsvorm. Bij sommige modules kunnen extra opties worden gekozen. Het berekenen van een licentiebedrag is niet eenvoudig. Daarom doen wij dit graag voor u. Ook hierbij geldt dat ons advies inclusief en vrijblijvend is.

Algemeen advies

De Software van Pro Management kan héél veel. Om de software optimaal te gebruiken is wel enige kennis en ervaring nodig. We adviseren daarom in de regel om te starten met onze jaarrekening- en rapportgenerator: PM-Report.

Terugverdienen

Al decennia lang maken wij software voor administratie- en accountantskantoren met als doel om de efficiëntie te verhogen. Dit betekent dat het mogelijk is om met minder mensen méér werk te doen, of om met dezelfde bezetting meer werk te verrichten. Hoe dan ook, in de meeste gevallen zorgt onze software voor een geweldig goede ‘return on investment’.

Nu Aanvragen

Gebruik onderstaand formulier om een advies én een prijsopgave aan te vragen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer