fbpx

Werken bij PM

Delen:

 

Pro Management Software zoekt voor de uitbreidingen van haar dienstverleningen personeel dat binnen een enthousiast team van collega’s een optimale service wil verlenen aan de gebruikers van haar software.

Pro Management ontwikkelt softwaresystemen voor klantinformatie, document management, digitale dossiers, organisatie management, urenregistratie, facturering, planning, voortgangsbewaking, agendering, communicatie, financiële rapportages en cijferanalyses. Meer dan 1.300 organisaties (circa 5.500 personen) maken gebruik van één of meerdere modulen.

Het benutten en uitwerken van technisch nieuwe mogelijkheden is een uitdaging voor de medewerkers van Pro Management. Er wordt op een zeer moderne manier -voornamelijk digitaal- gewerkt. De werksfeer is informeel en er is een intensieve samenwerking tussen de diverse afdelingen, waarbij geldt dat de collega’s steeds samen de oplossingen vinden om de dienstverleningen aan de klanten te optimaliseren.

Omdat op het gebied van automatisering steeds nieuwe mogelijkheden worden geboden, wordt de software steeds aangepast en uitgebreid met meer functionaliteiten. Dat vergt een continue ontwikkeling van de organisatie en van de medewerkers. Daarom biedt Pro Management naast een goed salaris ook goede studiefaciliteiten.

 

 Vacatures Salesmedewerker

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer