fbpx

Vacature Helpdeskmedewerker (32 - 40u)

Delen:

Je begint de dag op kantoor met een kop koffie, of je werkt vanuit huis. Je begroet je collega’s, ook die online zijn in Teams. Als eerste start je de VoIP centrale op. Vervolgens kijk je in PM CRM in het activiteitenoverzicht en volg je de openstaande taken op.

Met onze klanten heb je dagelijks vlot contact en weet problemen efficiënt op te lossen. Vervolgens leg je in de klantkaart vast hoe je dit hebt gedaan. Indien nodig schakel je met de ontwikkelaars via DevOps en leg je zelf bugs en features vast. Op afspraak voer je installaties van onze producten uit via TeamViewer.

Contact met klanten is voor ons erg belangrijk, wij luisteren naar onze klanten en staan open voor nieuwe ontwikkelingen.

Over jou

  • Communicatief vaardig
  • Servicegericht
  • Accuraat
  • Raakvlak met administratie- en accountancybranche
  • Minimaal MBO
  • Affiniteit met complexe softwarepakketten
  • Goed met Microsoft 365

Over Pro Management Software

Pro Management Software is een onafhankelijke ontwikkelaar van software- en webapplicaties voor de administratie- en accountancybranche. De producten bestaan uit klantinformatie, document management, digitale dossiers, urenregistratie, facturering, planning, voortgangsbewaking, communicatie, financiële rapportages en SBR oplossingen.

Werken bij

Wil je meer weten over werken bij Pro Management Software? Ga dan naar onze 'Werken bij' pagina.

Solliciteren?

Wil je reageren op een van onze vacatures? Heb je een vraag? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Kees Schaap.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer