fbpx

PM Blog

Opleidingen succesvol afgerond door Howeshka en Zainab

op .

Delen:

Bij Pro Management vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers belangrijk. Wij zijn trots op onze collega’s Howeshka Naimi en Zainab Sadal. Zij hebben met succes hun diploma behaald. 

Howeshka volgde de Praktijkopleiding Boekhouden (PDB) gericht op de financiële, administratieve en bedrijfseconomische processen in een organisatie. Hij is ambitieus en stelt graag doelen voor zichzelf. “Deze studie heb ik nodig om in mijn werk en carrière verder te komen. Stilstaan is voor mij geen optie.”

Zainab volgde de Praktijkopleiding Loonadministratie (PDL) naast haar fulltimebaan en ging 1 dag per week naar school. “Na flink wat jaren bij Pro Management werd het tijd om mij verder te verdiepen. Ik heb gekozen voor de specialisatie loonadministratie om te professionaliseren in mijn functie.”

De keuze van Howeshka voor deze opleiding is voor hem vanzelfsprekend. “Ik heb een passie voor het omzetten van cijfers naar informatie. Nu kan ik een vertaalslag maken van bedrijfseconomische cijfers naar de producten van Pro Management.”

De duizendpoot Zainab die naast een voltijdbaan ook twee kinderen opvoedt vertelt het volgende. 

“Het volgen van een praktijkopleiding naast mijn voltijdbaan was een uitkomst. Dankzij deze lesmethode is het combineren van een studie en baan mogelijk in een korte periode. 1 á 2 jaar teruggaan in de schoolbanken was voor mij geen optie.”

Binnen Pro Management is Howeshka doorgegroeid van Helpdesk medewerker naar SBR-specialist hij werkt dagelijks mee aan de verbetering van onze software.

Zainab is verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratie en de salaris voor diverse klanten van de Pro Management Groep.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer