fbpx

Werken bij Pro Management Software

Delen:

Pro Management Software heeft een vaste en zeer trouwe klantenkring van zo'n 650 administratie- en accountantskantoren en dienstverlenende bedrijven in Nederland. Wij ontwikkelen en implementeren software die het werk voor hen gemakkelijker maakt. Met ons team werken we dagelijks om op een enthousiaste manier onze klanten te helpen en te ondersteunen in het gebruik van onze slimme software.

In ons uitgebreide portfolio van software bieden wij o.a. een dashboard, een CRM-systeem, een DMS (document management), organisatie management, urenregistratie, facturatie, planning, voortgangsbewaking, agendering, communicatie, financiële rapportages en cijferanalyses.

We bieden zowel on premises software als cloudoplossingen. Uiteraard wordt er continu doorontwikkeld zodat de software altijd up-to-date is.

Werken bij Pro Management betekent werken bij een bevlogen club die een duidelijke visie heeft op de toekomst en hierop inspeelt met software. De sfeer is warm, informeel en creatief.

Als je bent ingewerkt, kun je als je dat prettig vind regelmatig vanuit huis werken. Wel vinden we het fijn om elkaar ook te zien en te spreken, dus wij zijn ook regelmatig te vinden in ons kantoor in Capelle.

Ben je leergierig? Dat komt goed uit bij Pro Management Software. Wij kunnen je veel leren, maar we bieden daarnaast de mogelijkheid een relevante studie of cursus te volgen. Naast fijne collega's, bieden wij ook een goed salaris en goede voorwaarden.

Actuele vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

(Open) sollicitatie sturen?

Wil je reageren op een van onze vacatures? Heb je een vraag? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Kees Schaap.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer