fbpx

Reviews

Delen:

“Wij hebben zo overal en altijd de beschikking over onze bestanden.”

Dhr. Aling
CijferMeester

CijferMeester B.V. is een groeiende franchiseorganisatie met 29 vestigingen door heel Nederland. Het afgelopen jaar is het aantal kantoren zelfs verdubbeld. Twaalf van deze kantoren werken al met Pro Management Software, CijferMeester Hans Aling is hier één van. Wij hebben hem gevraagd naar zijn ervaring met onze software en de nieuwe oplossing PM-Cloud.

"Onze organisatie heeft gekozen voor Pro Management, omdat zij vooruitstrevend is wat betreft software en dienstverlening. Zij loopt voor op andere aanbieders van accountancy software, zeker wat XBRL betreft. Bovendien is de software ontwikkeld vanuit het oogpunt van een accountant. (Kees Schaap, directeur van Pro Management, heeft zelf jarenlange ervaring in de accountancybranche red.) Hierdoor weet Pro Management precies wat er speelt binnen een administratie- of accountantskantoor en sluit de software perfect aan bij de wensen van de eindgebruiker."

"Pro Management kwam op ons pad toen wij op zoek waren naar een online omgeving. Toen wij hoorden dat Pro Management al in XBRL kon verzenden, wisten wij zeker dat wij met Pro Management Software wilden werken. Wij willen zelf namelijk ook voorop lopen met XBRL, om zo goed voorbereid te zijn op de toekomst. De andere informatiesoorten gaan wij in de toekomst ook zeker in XBRL verzenden met de software van Pro Management! Omdat wij nu zelf ook voorlopen op andere administratie- en accountantskantoren kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Hierdoor zal onze klantenportefeuille ook sneller groeien."

CijferMeesters maakt gebruik van de nieuwe oplossing PM-Cloud via Terminal Server. "Wij hebben vooral besloten om gebruik te maken van de Cloud-omgeving, omdat wij een franchiseorganisatie zijn met vele kantoren door heel Nederland. Wanneer nu bijvoorbeeld één van de CijferMeesters ziek is, kunnen wij vanaf afstand het werk van deze CijferMeester overnemen. Bovendien hebben wij zo overal en altijd de beschikking over onze bestanden. Een ander voordeel van PM-Cloud is dat ik ook thuis of op een andere locatie gebruik kan maken van de software, bijvoorbeeld bij de klant. Daarnaast voorziet PM-Cloud in de back-up voorziening."

Uniformiteit is binnen onze organisatie erg van belang. Met AOIC.NL kunnen wij al onze eigen processen en werkwijzen vastleggen, zodat elke franchisenemer op dezelfde manier te werk kan gaan. Met de producten van Pro Management Software spelen wij in op de eisen die het Horizontaal Toezicht stelt. Naast AOIC.NL is PM-Record het belangrijkste hulpmiddel wat Pro Management biedt in het kader van Horizontaal Toezicht.

Wij raden branchegenoten het werken met Pro Management Software via PM-Cloud ten zeerste aan. Het biedt veel voordelen om altijd en overal gebruik te kunnen maken van de software en de eigen bestanden. Pro Management is een vooruitstrevende organisatie die bovendien goede begeleiding biedt. De software sluit volledig aan bij onze wensen, omdat deze is ontwikkeld door ICT'ers, met de visie van een accountant."

Bekijk interviews

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer