fbpx

Nieuws

Software instellen voor 2023

op .

Delen:

instellen nieuwjaar

 

Het instellen van Pro Managment Software voor een nieuw jaar is niet moeilijk, maar omdat u dit niet regelmatig doet, is het wellicht fijn om deze kennis even 'op te frissen'. In dit artikel treft u een video over het instellen van de factuurnummer prefix, een video over het aanpassen van het tarief van medewerkers en een handleiding voor het aanpassen van het licentiebestand. Zo hebt u alles vlot alles ingesteld en kunt u volop aan de slag met 2023!

Factuurnummer prefix instellen

Met de module PM Invoice kunt u direct vanuit PM Record factureren. Wist u dat u zelf uw factuursjablonen kan aanpassen tot in de kleinste details? We laten in deze video zien, hoe u de nummerreeks van uw facturen zelf kunt instellen met een gekozen prefix en volgnummer.

 

Uurtarief medewerker wijzigen

Mogelijk wijzigen de tarieven van uw administratiekantoor dit jaar door hogere kosten. Wij laten u in deze korte instructie zien hoe u de tarieven automatisch kunt laten wijzigen vanaf een gekozen datum. Het instellen is eenvoudig met onze handige facturatiemodule PM Invoice.

 

 

Licentiebestand updaten

Een nieuw jaar betekent nieuwe licentiesleutels. Omdat u deze handleiding vaak maar één keer per jaar uitvoert hebben we de handleiding voor u opgefrist. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. De licentiesleutels komen beschikbaar na het voldoen van de factuur. Download de handleiding hier!

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer