fbpx

Nieuws

Webinar klantcommunicatie met PM Online

op .

Delen:

webinar header intro pm online2

Donderdag 19 mei, om 16:00 uur, organiseren wij een interessant webinar. Kees Schaap, directeur van Pro Management neemt u mee in de wereld van efficiënte, makkelijke en veilige klantcommunicatie met PM Online.

Klantcommunicatie

Bij veel administratiekantoren is er op het gebied van klantcommunicatie nog veel efficiëntie, gemak en veiligheid te winnen.

Wij laten in ons webinar zien hoe je met PM-Online op verschillende manieren de klantcommunicatie kunt optimaliseren in een veilige omgeving.

PM-Online is in de cloud (Software As A Service), waarin zijn opgenomen een klantinformatiesysteem (CRM), digitaal dossierbeheer (DMS), het uitwisselen van bestanden, het vastleggen en delen van activiteiten plus de online SBR-rapportgenerator voor de opmaak van jaarrekeningen, publicatiestukken en kredietrapportages.

Wat komt aan bod?

In het webinar bespreken we de onderstaande onderwerpen:

  • Hoe wordt bereikt dat álle communicatie (e-mail, telefoon, acties, afspraken en documenten/bestanden) direct per klant wordt opgeslagen in één centrale database?
  • Dat alle medewerkers op dezelfde manier het werk uitvoeren (autorisaties)?
  • Welke informatie kan men direct delen met de klantrelaties?
  • Wat zijn de mogelijkheden van online dossierbeheer?
  • Welke werkstromen kunnen worden aangemaakt en hoe wordt bewaakt dat de taken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd?
  • Korte introductie van de online SBR-rapportgenerator.

DEELNEMEN AAN HET WEBINAR

Via onderstaande link kunt u deelnemen aan het webinar. Let op, gebruik deze link alleen op het moment van de webinar, het is geen aanmeldlink. U kunt uw vragen typen tijdens en uw vragen live stellen na het webinar. Het webinar zal ongeveer een half uur duren, mogelijk met uitloop voor vragen.

Klik hier voor 'Deelnemen aan het webinar 'Klantcommunicatie met PM Online.

 

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer