fbpx

Nieuws

Efficiënt jaarrekeningen maken

op .

Delen:

jaarrekeningmet pm report

Wanneer u PM Report gebruikt, dan is de kans zeer groot dat u dit op een efficiënte manier doet. Toch hebben wij misschien een tip voor u om het nog efficiënter te doen. En we laten graag nog even zien welke efficiënte werkwijze u in PM Report u kunt hanteren.

Tip #1: Verken de mogelijkheden van SBR

Het is natuurlijk fijn dat u vlot een jaarrekening of andere rapporten kunt maken in PM Report. Wanneer uw klanten echter zouden kunnen indienen bij de uitvragen partijen (KVK/ Banken), zou u tijd besparen. In deze tijden waarin personeel schaars is, bevalt het idee om meer bij klanten neer te leggen u wel. Er zijn tegenwoordig verschillende oplossingen mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Tip #2: Volg deze werkwijze in PM-Report

Het is heel eenvoudig, u kunt in 4 stappen een jaarrekening maken ongeacht de ondernemingsvorm van uw klant.

  • MKB en groot zakelijk.
  • ZZP'ers en klein zakelijk

BALANCE BASE

Verwerk de saldibalans van het verslagjaar met de connector (directe koppeling) of via bestandsverwerking in Balance Base. Verwerking van ieder boekhoudpakket is mogelijk.

PM-RECORD

Definieer de verschillende opties die u wilt opnemen in het jaarverslag; bijvoorbeeld de financiële positie, fiscale positie en analyse resultaten. Neem de toelichtingen op en registreer de verder benodigde gegevens.

PM REPORT

Start PM Report en doorloop het simpele proces (3 stappen!) dat aangereikt wordt. De rapportgenerator zal de gegevens uit Balance Base en PM Record samenvoegen.

SBR

Verzend de publicatiestukken/ inrichtingsjaarrekening met de SBR Manager (portal) naar de verschillende uitvragende partijen zoals de KvK, banken en kredietleveranciers.

Meer weten?

Neem contact met ons op en stel uw vraag!

 

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer