fbpx

Nieuws

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

op .

Delen:

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, weet de gemoederen goed bezig te houden. Vanaf 25 mei 2018 zal de wet actief worden gehandhaafd met stevige sancties indien men niet voldoet aan de wet. De boete kan oplopen tot het maximum van € 20 mln of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Daarom is het niet vreemd dat de AVG veel aandacht krijgt en velen hier vragen over hebben.

Ook Pro Management zal uiteraard aan de eisen van de wet voldoen en wij zijn ook hard bezig om het beleid ten aanzien van de beveiliging van persoonsgegevens aan te passen aan de nieuwe wet- en regelgeving.

Vanwege het brede scala aan producten en diensten die wij leveren, vergen deze aanpassingen enige tijd. Zoals u weet ontwikkelen wij standaard (gedeeltelijk web based) software, hiernaast ontwikkelen wij custom web sites, wij hosten software en zijn een administratiekantoor.

Met betrekking tot de AVG, zijn wij ons al geruime tijd aan het inlezen, voeren impact analyses uit en laten ons uitgebreid informeren door partijen, die ons van de juiste informatie kunnen voorzien.

Dit alles moet leiden tot een Informatie Beveiligingsbeleid dat voldoet aan de eisen die worden gesteld in de AVG en tot (verwerkers)overeenkomsten met onze klanten waarin alle rechten en plichten van betrokken partijen op eenduidige wijze worden vastgelegd.

U kunt een aanvraag voor een Subverwerkersovereenkomst AVG sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u vragen heeft over dit onderwerp kunt u een bericht achterlaten of contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming, Frans van der Schaft

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer