fbpx

Nieuws

Zichtbaarheid van aan Audit Plan gekoppelde bestanden

op .

Op verzoek van een aantal gebruikerskantoren is de volgende optie aan Audit Plan toegevoegd:

Het kan zijn dat u aan het Audit Plan (en evt. aan de Balance Base-leadsheets) gekoppelde documenten niet zichtbaar wil laten zijn voor medewerkers zonder Audit Plan-status (dit zijn de aangewezen uitvoerders, controleurs, afwikkelaars en/of accountants) in de post- c.q. bestandsoverzichten in PM-Record en in de relatiedossiers.

Optimaliseer het hele kantoor

op .

sleutels beter presteren kantoor header

Werkt u nog veel met de applicaties van Microsoft Office? Doet u nog dingen op papier? Dan is het goed om te weten dat u veel tijdswinst over de gehele linie kunt realiseren door uw volledige kantoorprocessen te automatiseren en te digitaliseren.

Nieuw PM Message center

op .

message center header

 

Dikwijls komen berichten over software updates niet bij iedere gebruiker. Daarom worden in PM Record vanaf release november 2022 alle meldingen over bugfixes en nieuwe functionaliteit gemeld via het Pro Management Message center. Het PM Message center is direct vanuit PM Record te bereiken door op de 'notificatiebel' in de menubalk te klikken. Als er nieuwe berichten zijn dan zal een rood uitroepteken bij de notificatiebel getoond worden.

SBR jaarrekening aanmaken en versturen

op .

sbr rapportages maken

Het aanmaken en aanleveren van een SBR jaarrekening, of andere SBR rapportages, is heel eenvoudig met Pro Management Software. In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt en demonstreren we in een video hoe dat eruit ziet.

Vanaf 1 januari veel sneller jaarrekeningen maken?

op .

snel jaarrekingen maken

Vanaf 1 januari veel sneller jaarrekeningen maken? Maakt u nog jaarrekeningen met veel handmatig (aanpas)werk? Dan is er goed nieuws. Het maken van rapporten als jaarrekeningen, verslagen, publicatiestukken, verklaringen, SBR-berichten, e.d. kan allemaal sneller.

Software instellen voor 2023

op .

instellen nieuwjaar

 

Het instellen van Pro Managment Software voor een nieuw jaar is niet moeilijk, maar omdat u dit niet regelmatig doet, is het wellicht fijn om deze kennis even 'op te frissen'. In dit artikel treft u een video over het instellen van de factuurnummer prefix, een video over het aanpassen van het tarief van medewerkers en een handleiding voor het aanpassen van het licentiebestand. Zo hebt u alles vlot alles ingesteld en kunt u volop aan de slag met 2023!

Jaarrekeningen maken met PM Report

op .

jaarrekening generator a


Het maken van een jaarrekening kunt u zien als een proces wat het hele jaar doorloopt. En daar haalt u dan ook de tijdswinst mee. Alle tekstuele toelichtingen van de rapportage legt u vast in PM Record. Wijzigt er iets bij uw cliënt? U past het direct aan. Zo hoeft u aan het eind van het jaar alleen nog op de knop te klikken om de rapportage te genereren.

ABN-AMRO stelt aanleveren SBR jaarrekening uit

op .

abn amro uitstel sbr

ABN-AMRO heeft veel kritiek gekregen naar aanleiding van het bericht dat ondernemers, die een financiering hebben bij deze bank, hun jaarrekening uiterlijk op 31 augustus via SBR moesten aanleveren. Voor de meeste ondernemers en administratiekantoren was dit niet mogelijk.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer