fbpx

Nieuws

Webinar klantcommunicatie met PM Online

op .

webinar header intro pm online2

Donderdag 19 mei, om 16:00 uur, organiseren wij een interessant webinar. Kees Schaap, directeur van Pro Management neemt u mee in de wereld van efficiënte, makkelijke en veilige klantcommunicatie met PM Online.

Gemakkelijk systeem voor uw klanten

op .

quick startguide digirecord

Om gegevens en goedkeuringen van uw klanten te krijgen, moet u steeds herinneren en controleren. Dit kost veel tijd en frustratie. U kunt dit voorkomen door te werken met werkstromen in onze cloudoplossing.

 

Vernieuwde KVK Service in PM-Record

op .

In de periodieke update van PM-Record is een vernieuwde KVK service opgenomen. Er zijn extra zoekvelden toegevoegd en er kan nu makkelijk worden gezocht naar stichtingen en verenigingen.

Kost herinneren van klanten veel tijd?

op .

Om gegevens en goedkeuringen van uw klanten te krijgen, moet u steeds manen, herinneren en controleren. Dit kost veel tijd en frustratie. Terwijl dit geautomatiseerd kan met werkstromen in DigiRecord.

Efficiënt jaarrekeningen maken

op .

jaarrekeningmet pm report

Wanneer u PM Report gebruikt, dan is de kans zeer groot dat u dit op een efficiënte manier doet. Toch hebben wij misschien een tip voor u om het nog efficiënter te doen. En we laten graag nog even zien welke efficiënte werkwijze u in PM Report u kunt hanteren.

Blijf bij. Boek nu een cursus PM Report

op .

cursus pro management

Wilt u zelf uw kennis aanscherpen? Of wellicht zijn er (nieuwe) medewerkers die baat hebben bij een cursus? In onze cursussen leren we alle fijne kneepjes van onze software, laten we de nieuwste functionaliteiten zien en behandelen we de laatst doorgevoerde wijzigingen naar aanleiding van veranderde wet- en regelgeving.

Vacature! Kom onze helpdesk versterken

op .

Op dit moment hebben wij een hele leuke vacature: Helpdeskmedewerker. Ken jij de software van Pro Management? Ben je bekend met de administratie- en accountants-branche, of heb je ervaring als helpdeskmedewerker, dan is deze functie wellicht ideaal voor jou.

Release gepland op 23 maart 2022

op .

De periodieke update komt er weer aan. Dit is een update van PM Report en PM Record modules. We willen u als gebruiker bedanken voor het doorgeven van uw wensen, ideeën en verbeterpunten. Uw suggesties worden altijd in overweging genomen.

Kiest u voor SBR Rapportage of PM Report?

op .

In dit artikel maken we onderscheid tussen het rapporteren vanuit PM Report en het rapporteren via SBR Rapportage. We lichten toe welke vorm past bij de verschillende uitvragende partijen, gaan in op de voor- en nadelen per rapportagevorm en welke verdienmodellen van toepassing kunnen zijn.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer