Skip to main content

De voordelen van PM Online

Gepubliceerd op 14 juli 2022

PM Online is een verzamelnaam van onze cloudsoftware voor administratie- en accountantskantoren. Momenteel vormen CRM, DigiRecord, naast de twee SBR-oplossingen, de basis van de ‘suite’. In dit blog kijken we naar de twee eerst genoemde pakketten en gaan we later in op de SBR-software. Welke voordelen bieden CRM en DigiRecord tezamen voor uw kantoor?

Overzichtelijk en gestroomlijnd

PM Online is ingericht om klantdocumenten gestructureerd op te slaan. U en uw medewerkers hoeven dus maar één werkwijze en één mappenstructuur te kennen, die zijn namelijk voor iedere klant gelijk. De software begeleidt het hele proces en vult alles in wat er tussen het gebruik van boekhoudsoftware, Mijn Belastingdienst Zakelijk, etc, gedaan moet worden.

Door één werkwijze te hanteren is het gemakkelijker om een collega te helpen, of juist werk uit te besteden of om over werk te communiceren. Het team wordt flexibeler en sterker.

Door de gestructureerde opslag is bovendien een document of communicatie altijd snel te vinden. Het maakt daarbij niet uit waar er wordt gewerkt; de bestanden staan veilig in de cloud, altijd en overal voor iedere collega beschikbaar.

Communiceer als een baas

We weten allemaal dat communicatie geweldig belangrijk is. De realiteit is helaas dat bijvoorbeeld door drukte er niet optimaal wordt gecommuniceerd. Daarbij gaat de communicatie vaak over zaken die moeten worden aangeleverd of gedaan - als onderdeel van uw zorgplicht - waardoor de focus onvoldoende op de inhoud kan komen te liggen.

Met PM Online geeft u uw klanten inzicht in hun eigen dossier. Zij hoeven dus nooit meer bij u een status op te vragen. En als een klant iets moet doen of iets moet ondertekenen, dan automatiseert u dat. U hoeft dus nooit meer te ‘zeuren’ om documenten, goedkeuringen, etc. Bovendien is de status altijd inzichtelijk en staan aangeleverde documenten netjes in de map of zijn ze gekoppeld aan de klantenkaart. U hoeft dus nooit meer te zoeken in uw mailbox of een klant wel of niet zijn huiswerk heeft gedaan.

De overeenkomst met de klant, alle e-mails van en naar de klant, alle afspraken, telefoontjes worden allemaal vastgelegd. U heeft dus in één scherm een overzicht van de klantgeschiedenis waardoor discussies over afspraken heel kort worden. U komt bovendien professioneel en attent over wat het vertrouwen in uw organisatie vergroot en het werk voor uw collega’s leuker en plezieriger maakt.

Vlotte software

BlogIn de regel wordt cloudsoftware benaderd via een webbrowser zoals Google Chrome of Microsoft Edge. Dit geldt tevens voor PM Online, maar omdat de software gebouwd is als ‘Progressive Web App’ - u mag de term meteen weer vergeten - is het mogelijk om de software als lokaal programma te installeren. De data wordt nog steeds opgeslagen in de cloud, maar u draait de software vanaf uw eigen computer, laptop, telefoon of tablet. Het voordeel hiervan is dat het veel sneller werkt dan werken vanuit de browser.

Groeibrilliant

Pro Management Software maakt al sinds 1987 software voor administratiekantoren en accountants en deze kennis wordt gebruikt voor de continue doorontwikkeling van PM Online. U kunt erop vertrouwen dat de ‘suite’ steeds wordt uitgebreid met tools en software waarmee uw werk efficiënter wordt en waarmee u de kwaliteit van uw communicatie en werk kunt verbeteren.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met onze software? Bekijk onze video!

 

Nieuws

Meer Weten?

Wilt meer weten over PM Online, of wilt u een demonstratie op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.