fbpx

Alles online, alles ineen, vanuit één systeem

op .

Artiekel

Accountants- en administratiekantoren staan met enige regelmaat voor een investeringsbeslissing. Kiezen voor een nieuwe server of overstappen naar een online-omgeving is daar ook één van. Pro Management maakt de keuze voor deze kantoren een stuk eenvoudiger met de introductie van PM-Online. Wilt u meer weten bezoek dan ook onze webpagina: Roadmap.pmonline.nl

Activa - ‘Rondje softwareleveranciers: ‘Er is werk aan de winkel’

op .

20161212 noab Activa 2016 4 rondje langs de softwareleveranciers s

Er is veel aan de hand in onze branche. Robotisering, het internet of things, in the cloud werken of niet, veranderen van softwareleverancier of niet. Kunnen we rustig achteroverleunen, ‘want het zal zo’n vaart niet lopen’, of worden we straks ingehaald door de actualiteit? Activa maakte een rondje langs gevestigde en relatief nieuwe softwareleveranciers en tekende enkele uitspraken op die stof tot nadenken geven.

Activa - ‘Online dossierbeheer samen met de klant’

op .

20180515 Advertorial Pro Management 2018 nr. 2

Eén digitaal dossier dat zowel door klanten als de intermediair kan worden gebruikt. Actueel, compleet en vooral: veilig. Het kan allemaal met DigiRecord, de internetapplicatie die bestanden en documenten via een  optimaal beveiligde verbinding toegankelijk maakt voor elke gebruiker met toegangsrechten. Kees Schaap, directeur van Pro Management Software: “DigiRecord maakt het mogelijk volkomen transparant te werken.”

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer