fbpx

Melding: Waarde kan niet NULL zijn

Wanneer u bij het toevoegen van een contactpersoon de melding krijgt: “Waarde kan niet NULL zijn”  adviseren wij de update volledig opnieuw uit te voeren. 

Status van verzonden SBR berichten

In de SBR manager hebben wij de functie ingebouwd dat u altijd de status van het verzonden bericht terug kunt zien. Wij merken dat in sommige gevallen nog fouten zitten in de verzonden berichten. Deze fouten kunt u ook perfect in een handig overzicht terugvinden bij het bericht in de SBR-Manager.

BTW identificatienummer

BTW Identificatie nummer ZZP’er. Er worden inmiddels brieven verstuurd door de belastingdienst aan de ZZP’ers en eenmanszaken die hun BSN-nummer in het BTW-nummer hebben staan. Dat is fraudegevoelig. Daarom krijgen zij een nieuw BTW-identificatienummer. Dit nummer wordt per 1-1-2020 gebruikt voor communicatie naar buiten door de ondernemer. Het nummer moet op de facturen, websites, visitekaartjes etc. aangepast worden. Echter het oude nummer blijft gehanteerd voor de aangifte Omzetbelasting (het omzetbelastingnummer). Dit betekent dat in PM-Record het BTW-identificatienummer niet functioneel gebruikt gaat worden.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer