fbpx

Verslag informatiesessie 14 mei 2020

op .

Delen:

Pro Management Software heeft op 14 mei 2020 een tweetal online informatiesessies gegeven aan een groot aantal van haar klanten. Het doel van deze live sessies was om de nieuwe mogelijkheden in de huidige en toekomstige PM Online applicaties te demonstreren. Met als hoofdonderwerp PM CRM.

Hieronder zullen wij de onderdelen nader bespreken en toelichten met een video uit de informatiesessie zelf.

Onderwerpen:

  1. Wat is PM Online
  2. PM CRM, de verbindende factor
  3. DigiRecord, uw online dossiers
  4. API introductie: FForm, ondertekenen en meer
  5. Huidige database in de cloud?

Kennismaking PM Online

PM Online is het progressive web app platform van Pro Management Software.
De Progressive web app (PWA) is een van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apps. Een PWA verbindt de eigenschappen van een website met de kenmerken van mobiele apps zoals u die kent van uw telefoon en tablet. Het grote voordeel van een PWA is dat deze direct geïnstalleerd kan worden op alle apparaten, van mobiele telefoon tot laptop en PC.

PM CRM, de verbindende factor

PM CRM Online is alles wat u nodig heeft om efficiënt uw relaties en de communicatie met hen centraal op te slaan. PM CRM is de basis, het hart, van uw organisatie omdat alle activiteiten, aantekeningen en documenten van uw relaties hier op een zeer simpele manier opgeslagen kunnen worden. Zowel collega’s als de relaties zelf kunt u toegang geven tot de relatiekaarten waardoor iedereen direct op de hoogte kan zijn. Koppelen met andere online software is geen probleem zodat u altijd met de software van uw keuze kunt blijven werken.

Bekijk de website: www.pmcrm.nl

DigiRecord, uw online dossiers

DigiRecord was de eerste PM Online applicatie waardoor een ongeordend bestandsysteem tot het verleden behoorde. Documenten opslaan, beheren, delen was nog nooit zo overzichtelijk en efficiënt. Bij deze presentatie bespreken we een aantal functionaliteiten die nieuw zijn. Deze updates bestaan uit wensen van onze gebruikers, de marktontwikkeling en de nieuwste technieken. Wij geven een overzicht van de nieuwste updates binnen dit online dossiersysteem.

Bekijk de website: www.digirecord.nl

API introductie: FForm, ondertekenen en meer

Koppelen met andere software is één van de grote voordelen van het online werken. Met slimme en handige applicaties van andere aanbieders kunnen wij snel en efficiënt nieuwe mogelijkheden aanbieden. Dit vergroot uw gebruiksgemak en mogelijkheden binnen PM Online. Alle gegevens uit PM Online kunnen, indien gewenst, uitgewisseld worden met andere software. Hierdoor hoeft u bij een wijziging de gegevens maar op één plek aan te passen.
Andere software kan PM Online ook verrijken door data naar PM Online te sturen. Dit kunnen documenten zijn voor DigiRecord of een VOIP telefooncentrale die bijvoorbeeld direct de klantenkaart laat tonen van PM CRM. Zie in het volgende filmpje nog meer mogelijkheden waar we nu onze focus op hebben.

Huidige database in de cloud?

Is uw huidige server waarop de database van PM-Record geïnstalleerd staat aan vervanging toe? Of wilt u anno 2020 geen eigen server meer beheren? Er zijn veel clouddiensten die uw data kunnen opslaan zodat eigen servers binnen uw organisatie tot het verleden behoren. Dit is vaak aanzienlijk voordeliger in aanschaf en onderhoud. Wij kunnen u adviseren en helpen om uw data naar een veilige omgeving over te zetten.

Vragen en antwoorden

Er werden na afloop van beide presentaties goede vragen gesteld.
Zie hier de vragen en antwoorden van beide sessies.

Meer weten over alle mogelijkheden binnen de software van PM?
Kijk op onze website of klik hier voor de cursusinformatie.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer