5e Integrale Ketentest SBR Kredietrapportage

op .

Delen:

Het FRC organiseert in de periode Juni tot en met Oktober de 5e Integrale Ketentest ‘SBR Kredietrapportage’. Ter voorbereiding nodigen wij u uit voor een voorlichtingsbijeenkomst op 15 juni 2016 in De Bilt, samen met de 3 grootbanken. U kunt zich direct voor deelname aanmelden bij Pro Management Software.

Na het stabiel en kwalitatief goed aanleveren van kredietrapportages wordt door het FRC in November aan de betreffende partij een officieel Predicaat ‘SBR voor Banken’ uitgereikt. Het FRC kent vier soorten Predicaten toe te weten: Brons, Zilver, Goud en Platina. Met het Predicaat kunt u zich in de markt onderscheiden als een organisatie die innovatie, realisatiekracht en efficiencyverbetering van de rapportageketen hoog in het vaandel heeft staan. De uitreiking van het predicaat wordt ook gepubliceerd op de website van het FRC (www.sbrbanken.nl).

Deelname aan de Integrale Ketentest bleek voor veel kantoren een aanzet te zijn om hun werkprocessen in te richten, teneinde aanleveringen en deponeringen in SBR te kunnen uitvoeren. Na deelname aan deze test was hun kantoor volledig ‘SBR proof’. De uitreiking van het predicaat leverde de kantoren tevens de nodige publicitaire aandacht in de media op.

Feedback en support

U wordt intensief begeleid door één vast contactpersoon van de drie grootbanken en medewerkers van Pro Management Software opdat het traject tot aanleveren van de rapportage in productie omgeving soepel verloopt.

SBR modulen

Pro Management Software stelt geheel gratis de SBR modulen gedurende de ketentest ter beschikking.
Gezien de definitieve verplichtstelling van rapporteren in SBR vanaf 1 Januari 2017, adviseren wij u dan ook aan deze 5e Ketentest deel te nemen. Integreer SBR definitief binnen uw workflow.
Schrijf u in voor de voorlichtingsbijeenkomst d.d. 15 juni georganiseerd door de 3 grootbanken en Pro Management Software.

Nieuwsbrief PM