Administratiekantoor Welten: Totaal Digitaal

op .

Delen:

“TOTAAL DIGITAAL MET PRO MANAGEMENT SOFTWARE"

De naam Berry Welten zal velen van u niet onbekend in de oren klinken. Berry was van 2004 tot juni 2013 de voorzitter van NOAB en is, samen met zijn vrouw Iet Welten, de eigenaar van Administratiekantoor Welten in Deurne.

berry

Dhr. Berry Welten
Administratiekantoor Welten, Deurne

Administratiekantoor Welten werkt sinds 2002 met de software van Pro Management en is in het bezit van een licentie voor vrijwel alle modules, inclusief de online DigiRecord® dossiers. Ook de website van het kantoor is door Pro Management (YourSite) geleverd.

Hoog tijd om eens te horen waarom zij destijds voor de software van PM gekozen hebben en wat er voor zorgt dat zij nu 14 jaar later, naar eigen zeggen, nog steeds zeer tevreden gebruikers van onze software zijn.

weltenimage

Berry over Pro Management Software

“De keuze voor de software van Pro Management is destijds gemaakt, omdat zij als één van de eerste softwareleveranciers in Nederland een rapportgenerator op de markt brachten en daarnaast de gegevens van de klanten slechts éénmaal hoefden worden vastgelegd voor verschillende softwaremodules. Dit laatste is vandaag de dag nog steeds één van de sterkste punten van de PM software”.

Berry is daarnaast van mening dat het feit, dat hij nog steeds een zeer tevreden gebruiker van de software is, voor een belangrijk deel ligt in het feit dat er naar hem als klant geluisterd wordt.
“De lijnen zijn kort bij Pro Management, waardoor je als klant figuurlijk dicht bij de softwareontwikkelaars kan komen. Het systeem van een eerste en tweedelijns helpdesk werkt naar mijn mening ook goed. Er is altijd wel iemand binnen de PM organisatie die een antwoord op zijn vragen heeft”.

Tevens worden door Berry de periodieke gebruikersgroepbijeenkomsten, waaraan iedere klant kan deelnemen, behalve als informatief bovenal als zeer nuttig ervaren. Tijdens deze sessies kunnen gebruikers discussiëren met de productspecialisten, maar ook met het management. De bijeenkomsten worden in de regel afgesloten met een gezamenlijk informeel diner.

SBR in de praktijk

Sinds 2009, dus zo’n 8 jaar(!) voordat het verplicht wordt, deponeert het kantoor Welten de publicatiestukken al via de software in SBR-formaat. Nadat de klant de Publicatiestukken heeft goedgekeurd is het in SBR deponeren volgens Berry inderdaad slechts een druk op de knop. Dit levert een kantoor op jaarbasis een aanzienlijke tijdsbesparing op. Dit was dan ook destijds voor Welten een belangrijke reden om een ‘early adopter’ van SBR in Nederland te worden.

Kwaliteitsborging met NKS

Het NOAB Kwaliteitssysteem (NKS) wordt door het Administratiekantoor Welten dagelijks gehanteerd. Berry raadt ieder NOAB kantoor, die dat nog niet toepast, aan om net als zij ook volgens de richtlijnen en procedures van het NKS te gaan werken. “Het NKS is naar mijn mening het uitgelezen instrument om te voldoen aan de kwaliteit van dienstverlening, die van een NOAB-kantoor verwacht mag worden. Daarnaast is het een belangrijk voordeel dat het NOAB Kwaliteitssysteem volledig geïntegreerd kan worden in de software van Pro Management. Het integreren van het NKS in de software vergt weliswaar enige inrichting, maar werkt vervolgens een stuk prettiger en efficiënter dan wanneer dit buiten een database met klantgegevens (PM-Record) om gebruikt wordt”, aldus Berry Welten.

Samengevat

Samengevat kunnen we stellen dat het Administratiekantoor Welten in Deurne een NOAB kantoor is, dat de software van Pro Management zoveel mogelijk inzet om hiermee hun bedrijfsprocessen efficiënter te kunnen maken en daarmee hun rendement te kunnen verbeteren. Van het feit dat dit Berry en zijn medewerkers goed lukt is niet alleen hij, maar zijn ook wij overtuigd.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer