De uitkeringstoets

op .

Delen:

In PM-Report 8.02 is een volledig nieuwe module opgenomen die leidt tot een (tussentijdse) rapportage ten behoeve van een voorgenomen dividenduitkering. Deze rapportage vormt een onderdeel van de zogenaamde uitkeringstoets die plaatsvindt voorafgaand aan de dividenduitkering.

Het rapportage gedeelte in PM-Report omvat vooralsnog de volgende te kiezen onderdelen: financiële positie, vermogenstoets, meerjarenoverzicht (inclusief prognose), kasstroomoverzicht (inclusief prognose) en extra toe te voegen bladen. De werking van de module komt overeen met de module 'Publicatiestukken'.

pro-management-uitkeringstoets

Tip: omdat deze rapportage veelal een tussentijdse rapportage betreft met daarin opgenomen de eerstvolgende kwartaalcijfers is het praktisch om voor deze rapportage eerst een kopie te maken van de betreffende jaarrekening en daarna gebruik te maken van de nieuwe optie Transporteren periodes in het hoofdmenu. Zodoende zijn de meeste gegevens al voorhanden en hoeft u alleen nog maar de cijfers van het eerste kwartaal te importeren uit PM-Record Balance Base en eventueel de prognose cijfers in te voeren. Hierna kunt u de uitkeringstoets genereren en zich inhoudelijk richten op de rapportage.

Extra hulpmiddelen voor de gebruikers van de modulen PM-Record File en PM-Record Audit Plan

Wanneer uw licentie voorziet in gebruik van DocMaker (onderdeel PM-Record File/digitaal dossier)) en PM-Record Audit Plan (werkprogramma/samensteldossier) voorziet Pro Management Software u kosteloos van bruikbare aanvulling op de mogelijkheid tot opstellen van de Uitkeringstoets met PM-Report:

Noot: voor deze module heeft u een aparte licentie nodig.
Ben u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over deze module, neemt u dan gerust contact op met onze afdeling Sales op telefoonnummer 010 451 76 76 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer