fbpx

Convenant met Hogeschool van Amsterdam

op .

Delen:

Op 30 januari 2013 heeft Pro Management Software het convenant getekend met de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Met deze overeenkomst verbindt Pro Management Software zich aan Arvum, het virtuele accountantskantoor van de HvA. Deze virtuele leeromgeving bereidt accountancy studenten voor op het werken in een moderne digitale kantooromgeving op het gebied van SBR en XBRL.

Arvum is op 1 februari 2012 opgericht door het expertisecentrum Instant Reporting om het gebruik van Standard Business Reporting (SBR) en eXtensible Business Reporting Language (XBRL) binnen het onderwijs te stimuleren. Het virtuele kantoor wordt gerund door vierdejaars Accountancy-studenten van de HvA. Pro Management stelt haar volledig softwarepakket middels het xbrlOne cloud platform beschikbaar. Binnen Arvum wordt tevens gewerkt met software van Exact Online, Creaim, Afas software en Semansys.

Sinds 1 januari 2013 zijn aangiften Inkomstenbelasting (IB) en Vennootschapsbelasting (VpB) in SBR/ XBRL verplicht gesteld. XBRL is de standaard voor het uitwisselen van digitale rapportages aan de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, CBS en Banken.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer