fbpx

Pro Management ontvangt 2e zilveren predicaat 'SBR voor Banken'

op .

Delen:

groep predicaatPro Management Software heeft op 4 februari als eerste softwareleverancier voor de tweede maal het zilveren predicaat 'SBR voor Banken' door het FRC (Financiële Rapportages Coöperatief) uitgereikt gekregen. Kees Schaap nam uit handen van de heer Peter Knuvers, voorzitter FRC, het officiële predicaat in ontvangst.

Pro Management Software ontvangt dit predicaat als softwareleverancier omdat zij de afgelopen maanden in samenwerking met Semansys en 6 accountants- en administratiekantoren de 3e Integrale Ketentest via SBR succesvol hebben doorlopen. De deelnemende partijen zijn gezamenlijk in staat gebleken middels SBR- software van Pro Management kredietrapportages, zowel in technisch als inhoudelijk opzicht, stabiel en betrouwbaar aan te kunnen leveren in de productieomgeving van ABN AMRO, ING en Rabobank. Het doel van de ketentest was dat deelnemende partijen efficiënt, inhoudelijk hoogkwalitatieve kredietrapportages over het boekjaar 2011 via SBR konden aanleveren.

De 6 accountants- en administratiekantoren ontvingen het bronzen predicaat 'SBR voor banken' ; Bijl Accountants & Belastingadviseurs , D en L Business Support, Administratiekantoor Ervégé, Administratiekantoor Hootsen, JaVa Bedrijfsadviesbureau en Lunenburg Administratie- en Advieskantoor.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer