fbpx

30 dagen gratis DigiRecord

op .

DigiRecord - dossierbeheer

 
Het DMS systeem DigiRecord is uitermate geschikt voor zaakgericht werken aan dossiers. Leg de dossierstructuur vast en start een workflow.
Hierbij worden  de betrokken partijen genotificeerd van nog af te ronden taken.
 
DigiRecord 30 dagen gratis uitproberen? Maak ook gebruik van gratis dossiersjablonen.
  • Personeelsdossiers
  • Administratieve bedrijfsdossiers
  • Verenigingsbestuur
  • Vennotenbeheer
 
 
Productoverzicht

* Na de proefperiode worden dossiers 1 maand bewaard, verleng op tijd.

NAAR DE ACTIE

Verslag informatiesessie 14 mei 2020

op .

Pro Management Software heeft op 14 mei 2020 een tweetal online informatiesessies gegeven aan een groot aantal van haar klanten. Het doel van deze live sessies was om de nieuwe mogelijkheden in de huidige en toekomstige PM Online applicaties te demonstreren. Met als hoofdonderwerp PM CRM.

Een greep uit handige functionaliteiten van DocMaker

op .

PM-DocMaker® kan uw kantoor een enorme besparing in tijd, én dus geld, opleveren op het gebied van correspondentie. Deze tijdsbesparing kan oplopen tot wel 80%, mits u juist gebruik maakt van alle opties en mogelijkheden. U heeft de beschikking over meer dan 150 verschillende invoegvelden, welke allemaal automatisch hun gegevens uit uw PM-Record database ophalen. U kunt met één druk op de knop in luttele minuten tientallen documenten tegelijktijd genereren, zonder dat iemand ook maar een Word-document hoeft te openen of te bewerken! In principe is het handmatig typen van gegevens en tekst daarmee verleden tijd en elk document wordt ook nog eens automatisch geregistreerd in uw database en opgeslagen in uw digitaal dossier. U kunt zelf bedenken hoeveel tijd het handmatig verrichten van al deze handelingen uw bedrijf kost. DocMaker is een invoegtoepassing in Word en maakt deel uit van PM-Record File. In dit artikel vindt u enkele mogelijkheden van DocMaker die u dus veel tijd en daarmee geld zullen besparen. 

Pro Management aangeboden als eersteklas software

op .

logo fbr

De software van Pro management, als eersteklas software aangeboden bij Belastingraadgevers

Al ruim 180 accountants- en administratiekantoren hebben zich de afgelopen maanden aangesloten bij de Federatie Belastingraadgevers (FBR). Deze federatie is een digitale beroepsorganisatie en doet vooral aan kennisdeling voor kleine administratiekantoren en eenpitters.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

op .

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, weet de gemoederen goed bezig te houden. Vanaf 25 mei 2018 zal de wet actief worden gehandhaafd met stevige sancties indien men niet voldoet aan de wet. De boete kan oplopen tot het maximum van € 20 mln of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Daarom is het niet vreemd dat de AVG veel aandacht krijgt en velen hier vragen over hebben.

Nieuwe Versie PM-Software - Release versie 10.03

op .

 Untitled 1

In deze release hebben we diverse klantenwensen, ideeën en handigheidjes verwerkt. Daarnaast zijn er bugs opgelost en een aantal systeem- en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Tevens wordt middels deze update het technische fundament gelegd voor diverse toekomstige wijzigingen en uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld de SBR Assurance en een vernieuwde versie van Office Integration.

Ook zorgt deze update ervoor dat alle PM-Record onderdelen (de .exe en .dll bestanden) worden voorzien van een nieuw digitaal certificaat dat op naam van Pro Management Software staat. Dit certificaat dient ter beveiliging en voorkomt hierdoor meldingen en waarschuwingen van antivirus software.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer