fbpx

De oktober release komt eraan

op .

De periodieke update komt er weer aan, aan het begin van de week van 18 oktober. Dit is een update van PM Report en PM Record modules. We willen u als gebruiker bedanken voor het doorgeven van uw wensen, ideeën en verbeterpunten. Uw suggesties worden altijd in overweging genomen.

Dit is wat u in deze update onder andere kunt verwachten.

What's new

 • Algemeen: .NET Framework 4.8 update bestandsbibliotheken
 • PM Report: Bedrag van Oudedagsverplichting (ODV) op Pub Klein hersteld
 • Balance Base: Nieuwe PM Connector voor boekhoudpakket Asperion
 • Balance Base: Bugfix in PM Connector Exact Online, beginbalans wordt weer meegenomen
 • Balance Base connectoren zijn geüpdatet*
 • Audit Plan: Er zijn 4 nieuwe rubriekenschema's toegevoegd. Checklist Samenstel Corona, Samenstellingsopdracht B.V. Klein Commercieel, Samenstellingsopdracht BV Klein Fiscale Grondslag, Samenstellingsopdracht EZ Klein Commercieel
 • PM Record File: Registraties DigiRecord verloopt nu via multi-factor authenticatie van PM Online
 • PM Record File: Mogelijkheid om ook uitgaande post af te kunnen handelen toegevoegd
 • DocMaker: SBI-code en SBI-omschrijving toegevoegd aan de velden in DocMaker en DocMaker 2.0
 • Facturatie: UBL-factuur is geactualiseerd op basis van de Europese norm EN 16931 met Nederlandse NLCIUS en actuele UBL Ketentest richtlijnen
 • ReportViewer: Microsoft ReportViewer 2010 hoeft niet meer apart geïnstalleerd te worden op de werkplekken. Er wordt nu gebruikt gemaakt van de nieuwste Microsoft ReportViewer Runtime bibliotheken, die meegeleverd worden met deze update. Indien ReportViewer 2010 alleen voor PM Record wordt gebruikt, dan kan de installatie worden verwijderd via het Windows Configuratiescherm

* Houdt u er rekening mee dat er bij de PM Connectoren in Balance Base in sommige gevallen nieuwe verbindingen gelegd moeten worden. Afhankelijk van het boekhoudprogramma kunnen verbindingen per kantoor aangepast worden naar verbindingen per klant per medewerker.

Naar de what's new

30 dagen gratis DigiRecord

op .

DigiRecord - dossierbeheer

 
Het DMS systeem DigiRecord is uitermate geschikt voor zaakgericht werken aan dossiers. Leg de dossierstructuur vast en start een workflow.
Hierbij worden  de betrokken partijen genotificeerd van nog af te ronden taken.
 
DigiRecord 30 dagen gratis uitproberen? Maak ook gebruik van gratis dossiersjablonen.
 • Personeelsdossiers
 • Administratieve bedrijfsdossiers
 • Verenigingsbestuur
 • Vennotenbeheer
 
 
Productoverzicht

* Na de proefperiode worden dossiers 1 maand bewaard, verleng op tijd.

NAAR DE ACTIE

Verslag informatiesessie 14 mei 2020

op .

Pro Management Software heeft op 14 mei 2020 een tweetal online informatiesessies gegeven aan een groot aantal van haar klanten. Het doel van deze live sessies was om de nieuwe mogelijkheden in de huidige en toekomstige PM Online applicaties te demonstreren. Met als hoofdonderwerp PM CRM.

Een greep uit handige functionaliteiten van DocMaker

op .

PM-DocMaker® kan uw kantoor een enorme besparing in tijd, én dus geld, opleveren op het gebied van correspondentie. Deze tijdsbesparing kan oplopen tot wel 80%, mits u juist gebruik maakt van alle opties en mogelijkheden. U heeft de beschikking over meer dan 150 verschillende invoegvelden, welke allemaal automatisch hun gegevens uit uw PM-Record database ophalen. U kunt met één druk op de knop in luttele minuten tientallen documenten tegelijktijd genereren, zonder dat iemand ook maar een Word-document hoeft te openen of te bewerken! In principe is het handmatig typen van gegevens en tekst daarmee verleden tijd en elk document wordt ook nog eens automatisch geregistreerd in uw database en opgeslagen in uw digitaal dossier. U kunt zelf bedenken hoeveel tijd het handmatig verrichten van al deze handelingen uw bedrijf kost. DocMaker is een invoegtoepassing in Word en maakt deel uit van PM-Record File. In dit artikel vindt u enkele mogelijkheden van DocMaker die u dus veel tijd en daarmee geld zullen besparen. 

Pro Management aangeboden als eersteklas software

op .

logo fbr

De software van Pro management, als eersteklas software aangeboden bij Belastingraadgevers

Al ruim 180 accountants- en administratiekantoren hebben zich de afgelopen maanden aangesloten bij de Federatie Belastingraadgevers (FBR). Deze federatie is een digitale beroepsorganisatie en doet vooral aan kennisdeling voor kleine administratiekantoren en eenpitters.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

op .

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, weet de gemoederen goed bezig te houden. Vanaf 25 mei 2018 zal de wet actief worden gehandhaafd met stevige sancties indien men niet voldoet aan de wet. De boete kan oplopen tot het maximum van € 20 mln of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Daarom is het niet vreemd dat de AVG veel aandacht krijgt en velen hier vragen over hebben.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer