Pro Management aangeboden als eersteklas software

op .

logo fbr

De software van Pro management, als eersteklas software aangeboden bij Belastingraadgevers

Al ruim 180 accountants- en administratiekantoren hebben zich de afgelopen maanden aangesloten bij de Federatie Belastingraadgevers (FBR). Deze federatie is een digitale beroepsorganisatie en doet vooral aan kennisdeling voor kleine administratiekantoren en eenpitters.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

op .

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, weet de gemoederen goed bezig te houden. Vanaf 25 mei 2018 zal de wet actief worden gehandhaafd met stevige sancties indien men niet voldoet aan de wet. De boete kan oplopen tot het maximum van € 20 mln of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Daarom is het niet vreemd dat de AVG veel aandacht krijgt en velen hier vragen over hebben.

Nieuwe Versie PM-Software - Release versie 10.03

op .

 Untitled 1

In deze release hebben we diverse klantenwensen, ideeën en handigheidjes verwerkt. Daarnaast zijn er bugs opgelost en een aantal systeem- en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Tevens wordt middels deze update het technische fundament gelegd voor diverse toekomstige wijzigingen en uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld de SBR Assurance en een vernieuwde versie van Office Integration.

Ook zorgt deze update ervoor dat alle PM-Record onderdelen (de .exe en .dll bestanden) worden voorzien van een nieuw digitaal certificaat dat op naam van Pro Management Software staat. Dit certificaat dient ter beveiliging en voorkomt hierdoor meldingen en waarschuwingen van antivirus software.

Nieuwe versies PM-software

op .

Er zijn nieuwe versies beschikbaar van onze software die gepubliceerd zijn in het kader van wijzigingen in wet- en regelgeving en richtlijnen en waarmee aangesloten wordt op de meest recente versie van de Nederlandse Taxonomie (NT 2017).

SBR-kredietrapportages geven ons ook aanknopingspunten voor extra advies

op .

Het pand van administratiekantoor Boelhouwer staat in Tiel. John Boelhouwer: “Ik ben hier in 2000 begonnen, met 20 klanten die ik had overgenomen van het voormalige kantoor van mijn vader. In de loop der jaren heb ik mijn praktijk geleidelijk uitgebreid tot een team van zeven medewerkers, waarmee we zo’n 160 klanten bedienen. Die klanten werken in uiteenlopende branches; het zijn zowel eenpitters als middelgrote tot grotere bedrijven. Juist die variatie maakt het boeiend.”

Nieuwsbrief PM